Din varukorg är tom.

Fri frakt
Barbie - Docka Rosa 25 Delar
Barbie - Docka Rosa 25 Delar
Barbie - Docka Rosa 25 Delar
Barbie - Docka Rosa 25 Delar
Barbie - Docka Rosa 25 Delar

Fakta om Barbie - Docka Rosa 25 Delar

Varumärke Barbie
Artikelnr. 985587
Passar ålder 4 - 12 år
Färg Mångfärgad
Skickas från Holland
Material Plast
Kategori toys
Vikt 0,1
Finns På Marknadsplats True
Fraktstorlek S
Barbie

Barbie - Docka Rosa 25 Delar

Denna produkt har utgått

Tyvärr kan inte den här produkten köpas hos oss längre.

Du har kommit till en produkt som inte kan köpas hos oss för tillfället. Lite längre ner på sidan hittar du andra liknande produkter som kanske kan passa dig istället.

Vi hoppas du hittar någon produkt du blir nöjd med! Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor.

Med 25 överraskningar i ett paket ger denna Barbie-version den ultimata upppackningsupplevelsen! Med en glittrande avslöja och tio olika utbytbara hårförlängningar som kan kombineras så att all uppmärksamhet går till håret.

Barn packar upp det här setet genom att öppna det yttre lagret av förpackningen för att avslöja 15 mystiska påsar, ta bort förpackningslocket och hitta en crunchie för barn! Skruva av toppen av tuben och dra ut en docka täckt från topp till tå i Color Reveal rosa glitter!

Fortsätt packa upp paketet till en husdjursvän och tio färgglada löshår, som du kan mixa och matcha mellan dockan och husdjuret. För den stora avslöjandet, fyll röret med varmt vatten och placera dockan inuti. Vänd henne och vattnet blir skinande rosa: en magisk effekt!

Ta fram dockan för att avslöja hennes utseende. Hon har en kropp med en bild av en söt cupcake. Öppna även resten av mysteriepåsarna för att avslöja deras överraskningar - en kjol, ett par skor, en handväska, en borste, ett halsband, örhängen, en fluffig boa, håraccessoarer, en discoboll och konfetti!

  • Färg: flerfärgad
  • Hårfärg: rosa
  • Material: plast
  • Ålder: från 3 år
  • Innehåll: 10 löshår 1 tonårsdocka 1 husdjur 1 kjol 1 handväska 1 borste 1 halsband 1 boa 1 håraccessoarer 1 discoboll 1 konfetti 1 magisk låda 2 örhängen 2 skor

Våra kunder

tycker att den här produkten är:
0 omdömen Skriv vad du själv tycker om produkten