Din varukorg är tom.

Fri frakt
Airhockeybord - Garlando Zodiac
Airhockeybord - Garlando Zodiac
Airhockeybord - Garlando Zodiac
Airhockeybord - Garlando Zodiac
Airhockeybord - Garlando Zodiac
Airhockeybord - Garlando Zodiac
Airhockeybord - Garlando Zodiac
Airhockeybord - Garlando Zodiac
Airhockeybord - Garlando Zodiac

Fakta om Airhockeybord - Garlando Zodiac

Varumärke Garlando
Artikelnr. 550501
Färg Svart,Silver
Bredd 182 cm
Längd 91 cm
Höjd 79 cm
Vikt 43 kg
Material Trä
Garlando

Airhockeybord - Garlando Zodiac

Denna produkt har utgått

Tyvärr kan inte den här produkten köpas hos oss längre.

Du har kommit till en produkt som inte kan köpas hos oss för tillfället. Lite längre ner på sidan hittar du andra liknande produkter som kanske kan passa dig istället.

Vi hoppas du hittar någon produkt du blir nöjd med! Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor.

Produkt:7.973 kr
Tillval:
Konfiguration:
Totalt:

Detta airhockeybord från Garlando är ett högkvalitativt bord för dig som vet vad du är ute efter! Garlando Zodiac har en unik design med runda profiler och välvda bordsben. Den robusta och stabila bordskonstruktionen täcks av en kombination av färgerna svart och silver. Detta bord passar perfekt för privatbruk för dig som är hobbyspelare, men även på fritidsgården eller annan offentlig miljö. Ytan är konstruerad för att kunna hantera snabba tävlingar med mycket dynamik. 

Den ytte huvudramen består av 18 mm tjockt MDF-material som är täckt av svart eller silverfärgad PFC-laminat. Den inre spelkanten består av en aluminiumlist vilket innebär att pucken studsar naturligt och omedelbart. Bordens ben är gjorda i MDF med svarta PVC-belagda paneler. Bordet har ytterligare tvärstagar för extra stabilitet. Undersidan av fötterna har filtkuddar för att skydda golvet samt skydda mot vibrationer. Insidan av bordet har även strategist utplacerade skyddsinsatser för att säkerställa att spelytan inte påverkas av vibrationer.

Spelytan består av en 3 mm tjock, rep & stötsäker, vit MDF-skiva som är enkel att rengöra tack vare den speciella beläggningen som skivan är behandlad med. Under skivan sitter en 220 V högpresterande fläkt som gör att spelytan är jämntfördelad med luft som håller pucken vid liv.  

Tack vare den integrerade elektroniska displayen med ljudfunktioner håller sig spelarna uppdaterade om poängställningen, samt när varje mål görs. 

Bordet kommer förmonterat och du behöver endast installera benen. Komplett med tillbehör tillverkade i giftfri ABS. Airhockeybordet och inkluderade tillbehör upfyller EU:s säkerhetsstandard.

Inkluderade tillbehör

  • 4 stycken handtag (Röda - Diameter 95 mm / Höjd 65 mm / 52 g / ABS)
  • 4 stycken puckar (Röda - Diameter 63 mm / Höjd 4 mm / 10,6 g / ABS)


Specifikationer

  • Spelyta: 172 x 78 m
  • Yttermått: 182 x 91 x 79 cm
  • Vikt: 43 kg

OBS: Bordet kommer komplett med tillbehör. Professionella tillbehör i Deluxe-utförande går att köpa till extra som tillval om så önskas.

Våra kunder

tycker att den här produkten är:
0 omdömen Skriv vad du själv tycker om produkten