Din varukorg är tom.

Bonnier Carlsen - Bok Mannys Manöver

Fakta om Bonnier Carlsen - Bok - Mannys Manöver

Varumärke Bonnier Carlsen
Artikelnr. 72228
Skickas från Sverige
Bonnier Carlsen

Bonnier Carlsen - Bok - Mannys Manöver

Denna produkt har utgått

Tyvärr kan inte den här produkten köpas hos oss längre.

Du har kommit till en produkt som inte kan köpas hos oss för tillfället. Lite längre ner på sidan hittar du andra liknande produkter som kanske kan passa dig istället.

Vi hoppas du hittar någon produkt du blir nöjd med! Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor.

Bokserien "Dagbok för alla mina fans" är en megasuccé i Sverige och resten av världen. Sedan starten 2007 har böckerna snabbt klättrat på topplistorna, 2011 är de översatta till 35 språk. Denna sjätte del gavs ut i en första upplaga på 6 miljoner exemplar i hemlandet USA.

Greg Heffley har problem - som vanligt. Men nu tornar de upp sig till att bli riktigt stora. Skolans egendom har förstörts och Greg är huvudmisstänkt. Men det tokiga är att han faktiskt är oskyldig. Eller i alla fall så gott som ...
Myndigheterna knappar in på Greg, men innan de hinner upp honom blåser det upp till storm och nästan hela familjen Heffley blir insnöad i sitt hus.
Greg inser att han får stå till svars så fort snöovädret har lagt sig. Men kan någon form av straff mäta sig med att sitta fast med lillebror Manny och resten av familjen dag efter dag?

Böckerna prisas brett för sin träffsäkra humor och särskilt för sin förmåga att fånga in motvilliga unga läsare och göra dem till ivriga sådana.
Kul och spännande form där serieteckningar och text tillsammans berättar en historia - om hur det verkligen är att vara barn.
Det finns även två spelfilmer som bygger på böckerna.

Våra kunder

tycker att den här produkten är:
0 omdömen Skriv vad du själv tycker om produkten