Din varukorg är tom.

Buggysnuggle - En otroligt mysig åkpåse

Buggysnuggle - En otroligt mysig �kp�se

Den första mysiga åkpåsen!

Buggysnuggle var först på marknaden med att tillverka åkpåsar i färgglada och framförallt mysiga och bekväma tyger! Innan Buggysnuggle kom fanns liknande produkter bara i hårda och obekväma tyger med all fokus på hållbarhet och funktion.

Buggysnuggles åkpåsar och andra produkter är idag mycker populära och håller en mycket hög standard.
De är inte bara snygga utan uppfyller också alla kriterier du som kund har!

Till Buggysnuggles hemsida

Framåt Bakåt Visa alla 0 produkter | Sida 1 av 0 |
0 produkter | Sida 1 av 0 | Framåt Bakåt

Historian om Buggysnuggle

Buggysnuggle blev officiellt verklighet år 1998. En typisk historia om två riktigt bra vänner med en ide men inte så mycket till en plan! 16 år senare, märkningsvärt finns företaget fortfarande kvar och Buggysnuggles orginalprodukt har blivit "ett måste" för alla små barn. På Buggysnuggle ville man producera "snuggly stuff" (mysiga saker), orginalprodukter tillverkade av mjuka, mysiga tyger som skulle älskas av dig och din baby - och detta är deras filosofi än idag!

Hur allt började:

"För länge sedan, i december 1996, visade jag en kollektion med barnkläder ur mitt företag Fish Kidswear på en mässa i London. Jag pratade då med importörerna av den första barnvagnen med tre hjul i England om dess brist på ett mysigt foder. På den tiden var de ända åkpåsarna och liknande produkter på marknaden tråkiga och tillverkade av hårda, obekväma tyger. De älskade tygerna jag använde i min kollektion av barnkläder och påpekade att de skulle passa perfekt till åkpåsar, och så var fröet sått..

Det tog yttligare 12 månader innan jag äntligen tog tag i att designa en prototyp tillverkad av de mjuka och färglada tygerna jag änvände mig av till Fish. Jag gjorde ytterligare några exemplar till mina vänner. En av de vännerna var Jo, som jag hade kännt sedan jag var 10 år gamal. Efter ett par månaders användning av våra nya 'Buggysnuggles' i våra nya barnvagnar med tre hjul föreslog Jo att vi skulle producera och sälja dem eftersom det inte fanns något liknande på marknaden. Efter ett par möten oss emellan kom vi fram till namnet Bugysnuggle oc den första annonsen var placerad i Junior Magazine i oktober 1998.

Till vår förvåning och glädje blev det en stor efterfrågan på produkterna. Efter ett par veckors produktion på matsalsbordet in på nätterna så flyttade vi tillverkningen till en liten fabrik i Sailsbury. Inom 3 månader låstes en order med John Lewis som hade sett annonsen.. Efter det var företaget Buggysnuggle fött!

År 2003 flyttade jag till Cornwall och de nästkommande 10 åren styrde jag och Jo över företaget från två kontor med 300 miles mellan oss - Jo hade hand om sälj och ekonomi och jag hade hand om design och produktion.

I över 16 år har vår prisvinnande orginal-Buggysnuggle undergått många uppgraderingar och förbättrningar. Under årens gång har vi dessutom adderat många nya produkter till vårt sortiment och vi håller oss givetvis alltid till vår filosofi för 'snuggly stuff'!

2013 lämnade Jo företaget för att koncentrera sig på sin familj och jag flyttade då hela företaget till Cornwall. Vem vet vad som ligger i framtiden? Jag ser i alla fall fram emot 10 år till av mysig tillverkning!"

Sarah 
Grundare av Buggysnuggle

Sarah, grundare av Buggysnuggle

Buggysnuggle - En otroligt mysig �kp�se