Din varukorg är tom.

Cam - Barntillbehör som förgyller vardagen

Cam

En roligare vardag med Cams barntillbehör

Cam tillverkar barntillbehör i mycket roliga och fantasifulla designer. Sakerna har många påhittiga lösningar för att förenkla och förgylla din vardag. Det är viktigt att ge barnen rätt förutsättningar. 

Cam är idag synonymt med säkerhet och kvalitet. Hos cam finns produkter som verkligen kan vara av stort intresse. 

Till Cams hemsida

Framåt Bakåt Visa alla 0 produkter | Sida 1 av 0 |
0 produkter | Sida 1 av 0 | Framåt Bakåt

Italienskt familjeföretag

Cam firar idag 40 år av framgång. 1969 startades företaget som en följd av initiativ och talang i Rho-bröderna Franco, Aldo och Mario. Cam har idag gått från ett familjeföretag till att bli ett av de viktigaste företagen i barnkammarsektorn.

Det är en framgångssaga där man når mål dag för dag tack vare engagemang och hängivenhet.

Under 40 år har Rho-bröderna verkligen bevisat sitt inte så vanliga affärsmannaskap, envishet och expertis. Kontinuerlig forskning, alltmer avancerad teknik, högsta säkerhet och kvalitet: allt är utformat för att säkerställa säkra och unika produkter som är tillverkade för barn.

En familjerotad övertygelse om vikten av en "Made in Italy" etikett har visat i dag att det är ett vinnande val och i själva verket är det bara ett exempel på det Rho-bröderna förutsedde. Cam tacka för sin betydelse i Italien och i hela världen.

Framför allt, ett särskilt tack till dem för att Cam idag har blivit synonymt med säkerhet, kvalitet och den speciella "made ​​in Italy" stilen.