Din varukorg är tom.

Djeco - Spel - ABC Boom

Fakta om Djeco - Spel - ABC Boom

Varumärke Djeco
Artikelnr. DJ08543
Passar ålder 8+
Skickas från Sverige
Djeco

Djeco - Spel - ABC Boom

399 kr
  
Leveranstid: 1-4 Arbetsdagar 

För 2-4 spelare. Ett kul spel som kombinerar ordspel med balans-spel. Spelet använder kort, färgglada bokstäver i trä och platta träpinnar samt en spelplan med fyra färgade startpunkter där du bara får placera bokstäver i samma färg.

Spelet går ut på att dra ett kort i taget och försöka lägga det som kortet visar på spelplanen samtidigt som du säger ett ord som innehåller den bokstav som du lägger dit, eller ett ord som innehåller de två bokstäver du lägger pinnen emellan.

Om du lyckas utföra exakt det som visas på kortet du drog och sa ord med rätt bokstäver så vinner du kortet. Men se upp så att inget trillar, för då förlorar du istället ett av korten du redan vunnit! Korten kan visa vilken färg bokstaven ska ha, hur många pinnar du ska lägga dit, ett urval av bokstäver som du kan lägga eller så låter kortet dig lägga en valfri bokstav.

Ett kul spel på ungefär 10-15 minuter per omgång där alla måste tänka efter hur ord ord stavas, vara stadig på hand och försöka tänka ut en strategi som inte kan slås av medspelarna. Den spelare som vunnit (och behållt) flest kort vinner.

Innehåll: en spelplan, 42 kort, 26 bokstäver i trä, 14 pinnar.

Våra kunder

tycker att den här produkten är:
0 omdömen Skriv vad du själv tycker om produkten