Din varukorg är tom.

EcoFly - Ett miljövänligt och roligt fordon

EcoFly

Elektriska fordon som minskar de negativa effekterna på miljön

EcoFly är elektriska balansfordon som utvecklats både för en enkel, rolig och miljövänlig transport. Fordonen skyddar miljön, sparar energi och minskar koldioxidutsläppen samtidigt som de snabbt och enkelt tar dig från punkt A till punkt B utan nåt krångel. Du slipper stå i bilkö, du kommer lätt genom folkmassan på torget och du kan ta genvägen genom skogen, utan några som helst problem! Men vill du ändå gärna ta den vanliga bilvägen är fordonen givetvis godkända för detta!

Till EcoFlyways hemsida

Framåt Bakåt Visa alla 0 produkter | Sida 1 av 0 |
0 produkter | Sida 1 av 0 | Framåt Bakåt

Om EcoFlyway och serien EcoFly

EcoFlyway Co. är ett av de äldsta företagen som är verksamma inom utvecklingen och tillverkningen av intelligenta, elektriska balansfordon. Företaget gynnar utvecklingen av forskning, tillverkning och marknadsföringskoncept i syfte att skapa ny energiteknik och produkter med ansvar för att skydda miljön, spara energi och minska koldioxidutsläppen i atmosfären. 

EcoFlyways produkter har flera patent och de uppfyller dessutom certifiering av ISO9001, FCC, CE, ROSH och många andra internationella standarder.

Sedan de började exportera 2011 har deras balansfordon nått marknaden i allt från Sydostasien, Sydkorea, och Japan till USA, Mellanöstern och Europa. De finns nu i mer än 55 olika land och regioner.

EcoFlyways produktserie EcoFly utmärker sig i antal oberoende patent och ger en otrolig säkerhet, stabilitet, mjuk gång samt enkel hantering. De hanterar all sorts terräng och körningen är ren underhållning! Deras tvåhjuliga transportmedel har funnit användning inom turismen, i företag där de antsällda använder fordonen för att spara mycket tid och därmed öka produktiviteten, i skolevenemang, på fester, golfbanor, av eventbolag och till uthyrning, ja till och med av polis och andra säkerhetsorgan!

EcoFlys produkter är mycket eftertraktade av unga människor som vill lära sig något nytt och samtidigt njuta av att ha kul men givetvis kan dem användas av vem som helst, gammal som ung! Tekniken tar endast några minuter att få in och många säger att den liknas vid att åka snowboard.

Alla EcoFlyways produkter är vattentäta och du behöver därför inte oroa dig för att skada den på något vis om du under körningens gång fångas i ett skyfall. Alla produkter i EcoFly-serien är utrustade med amerikanska motorer och batterier från Samsung.

Denna form av transportering är mycket miljövänlig och mycket sparsam. På en laddning kan du ta dig ca 35-40 km och färdas i hastigheter upp till 20 km/h. EcoFly är ett ekologiskt alternativ av transport för kortare sträckor och alla som använder den här tjänsten bidrar positivt till att minska de negativa effekterna på miljön.