Din varukorg är tom.

Feisty Pets - Elaka gosedjur för pranks och lek

Feisty Pets

Mjukisdjur med en feisty attityd

Feisty Pets är verkligen feisty –  det vill säga lättretliga! De kanske ser söta ut, men ett tryck bakom öronen och de blir arga! Välj husdjur – björn, katt eller enhörning, bland många andra. Använd din Feisty Pets för pranks och att skrämma dina vänner!

Dessa elaka mjukisdjur blev utnämnda till årets bästa leksak 2016 och har sedan dess bara blivit allt populärare. Från de första fyra djuren så finns det nu en hel uppsjö utav olika Feisty Pets att välja från. De tillverkas utav William Mark Corporation och är extra kända för sina roliga videor med de olika Feisty Pets-djuren.

Besökt Feisty Pets hemsida.

Filtrera på:
Framåt Bakåt Visa alla 0 produkter | Sida 1 av 0 |
0 produkter | Sida 1 av 0 | Framåt Bakåt

Om Feisty Pets

William Mark Corporation är en amerikansk leksakstillverkare som är känt för sina ovanliga och roliga leksaker. År 2016 lanserade Mark Forti – grundaren av William Mark Corporation – fyra söta gosedjur som med ett tryck blev skrämmande och arga. Feisty Pets blev snabbt ett fenomen på sociala medier och djuren blev populära hos både barn, tonåringar och vuxna.

Året efter så skapade Mark Forti ”Feisty Films” en webbserie som innehåller alla de olika Feisty Pets-djuren i olika sketcher. De fyra första djuren med skrämmande ansikten har fått sällskap av flera djur med olika ansiktsuttryck. Feisty Pets är ett märke som bara fortsätter att växa och det finns ett lättretligt djur där ute för alla!

Feisty Pets - Elaka gosedjur för pranks och lek