Fri frakt
Jabadabado - Lära Gå Vagn Vit

Fakta om Jabadabado - Lära Gå Vagn Vit

Varumärke Jabadabado
Artikelnr. W7104
Skickas från Sverige
Färg Vit
Jabadabado

Jabadabado - Lära Gå Vagn Vit

Denna produkt har utgått

Tyvärr kan inte den här produkten köpas hos oss längre.

Du har kommit till en produkt som inte kan köpas hos oss för tillfället. Lite längre ner på sidan hittar du andra liknande produkter som kanske kan passa dig istället.

Vi hoppas du hittar någon produkt du blir nöjd med! Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor.

Vår klassiska lära-gå-vagn är en ovärderlig hjälp som låter ditt barn att ta sig fram på egen hand. Den är också rolig att leka med där barnet kan låta favoritleksakerna åka i vagnen.

Lära-gå-vagn i grått med vita prickar på, vita hjul och handtag samt ofärgad träbotten. Lära-gå-vagnen uppmuntrar inte bara ditt barn att lära sig gå utan tränar både balans och motorik. Nu öppnas en helt ny värld för ditt barn som kan ta sig fram på ett helt nytt sätt. Vår lära-gå-vagn är stadig med ställbart handtag och justerbar broms som kan anpassas så att hjulen rullas trögt eller lätt efterhand som barnet går säkrare. Handtaget kan monteras i två olika lägen, upprätt handtag ger nybörjaren mest stöd. Vagnens hjul är också speciellt utvecklade för att inte göra märken i golvet. Ställbart handtag Justerbar broms Specialutvecklade hjul som inte gör märken i golvet Fin doppresent

Ålder: Från 1 år
Mått: 37 x 32 x 44cm

Våra kunder

tycker att den här produkten är:
0 omdömen Skriv vad du själv tycker om produkten