Din varukorg är tom.

Kettler - Tuffa cyklar och andra roliga fordon för barn

Kettler

En lekfull cykel eller annat roligt fordon till ditt barn från Kettler

Under många årtionden har Kettler, ett traditionellt företag, spridit glädje till barn och deras föräldrar med sina leksaksfordon. De har utvecklat ett sortiment som erbjuder rätt modell för alla. 

-Ett brett utbud för dina miniatyrer av flotta fordon. 

Utveckling och tillverkning av alla deras produkter styrs av principerna om säkerhet, kvalitet och komfort . Detta inspekteras regelbundet  av oberoende institutioner. Detta innebär att lek med KETTLERs barnfordon kan avnjutas till fullo.

Till Kettlers hemsida

Framåt Bakåt Visa alla 15 produkter | Sida 1 av 1 |
Nyhet
Fri frakt
Trampbil - Evolution - Svart
Det är många barns önskan. Denna önskan har uppfyllts mer än 15 miljoner gånger sedan introduktionen av KETTCAR 1962 och hypen kring kultbilen är obruten. Den eleganta racingbilen med tramp har följt många generationer. Med varje köp av föräldrar och mor- och farföräldrar blir en del av deras eget barndomsminne verklighet. 7.699 kr Köp
15 produkter | Sida 1 av 1 | Framåt Bakåt

Om KETTLER

Att känna igen och skapa trender..

I mer än 60 år har Kettler format sport- och fritids marknaden med avancerade produktlösningar. Några av dem har gjort historia: Med världens första aluminiumcykel, revolutionerade Kettler cykelvärlden 1977, "Golf " hemmatränaren blev Europas populäraste träningsutrustning på 1980-talet, generationer av barn och ungdomar växte upp med Kettcar och det första vädertåliga tennisbordet står än idag för trendsättande funktion.

Den visionära entreprenörsanda som företagets grundare Heinz Kettler hade upprätthålls idag av hans dotter. Tillsammans med ledningen ska Dr Karin Kettler fortsatt hålla denna visionära inriktning som ägare och VD för detta traditionella företag.

Av det lilla företaget som grundades 1949 i Sauerland staden Ense - Parsit har det vuxit fram en koncern som arbetar över hela världen. Mer än 2000 anställda ser över utveckling, tillverkning och försäljning av innovativa produkter som formar aktiv fritid för alla generationer och bidra till en hög livskvalitet.

En hörnsten i Kettlers framgångssaga, vid sidan av funktionalitet, bekvämligheten och enkelheten att använda, och sofistikerad design, är framför allt kontrollerad kvalitet. Genom ett nära samarbete med ledande institut och företag inom områdena design, hälsa och teknik, uppnås rutinförbättringar och innovationer vilket innebär att fritidsaktiviteter kan bedrivas mer effektivt och på ett sätt som uppfyller individuella behov.

Träningsutrustning, cyklar, leksaksfordon eller fritid och trädgårdsmöbler - många utmärkelser och Nr 1 ranking i tester har gjort varumärket KETTLER symbol för en innovativ enhet och kvalitet. Alltså under 2009 och 2010 , till exempel, företaget belönades med titeln "Most Innovative Brand" på Plus X Awards, Europas största tävling för teknologi, sport och livsstil. Flera andra utmärkelser och kvalitetsmärkningar som "red dot" Design Award, "iF product design award", för att inte tala bästa finish i Stiftung Warentest konsumenttester, alla understryker de kvalitetsnormer för varumärket KETTLER.