Din varukorg är tom.

Kidkii - Bollhav till ditt barn

Kidkii - Bollhav till ditt barn

Minimalistisk design för maximalt roliga lekar

Kidkii gör trendiga bollhav som älskas av både barn och vuxna. De snyggt designade bollhaven ger ditt barn en extra roligt och mysig plats att leka. Fokusen ligger på säkerhet, enkelhet och funktionalitet. De tillverkar även andra produkter som lekmattor i samma snygga design.

Kidkii tillverkar sina bollhav och lekmattor med material som ska vara bra för både ditt barn och för miljön. Deras högkvalitativa produkter är roliga för ditt barn och snygga för ditt hem – den perfekta blandningen för den moderna föräldern!

Besök Kidkii's hemsida

Filtrera på:
Framåt Bakåt Visa alla 0 produkter | Sida 1 av 0 |
0 produkter | Sida 1 av 0 | Framåt Bakåt

Om Kidkii

Det började med dammode och en passion för inredning och idag tillverkar Kidkii vackra möbler och leksaker med den moderna familjen i fokus. Inspirerat från skandinavisk design så tillverkar det här danska företaget enkla, minimalistiska och funktionella produkter. De högkvalitativa materialen som används är barnvänliga och giftfria. Både deras bollhav och lekmattor innehåller växtbaserat skum som inte bara är säkert för ditt barn – det är även flamsäkert.

Med sina produkter vill Kidkii erbjuda leksaker och barnmöbler som både är roliga för barnet, men som också utvecklar dem och tränar upp viktiga förmågor som motoriken.

Kidkii - bollhav till din bebis