Din varukorg är tom.

Lascal

Lascal

Barnsäkerhetsprodukter från Lascal

Välkommen till Lascal!

Svenskdesignade barnsäkerhetsprodukter såsom barngrindar, buggyboards och bärselar. De fokuserar på säkra produkter med god design och hög kvalitet allt för att göra familjelivet enklare och smidigare.

Till Lascals hemsida

Framåt Bakåt Visa alla 0 produkter | Sida 1 av 0 |
0 produkter | Sida 1 av 0 | Framåt Bakåt

Lascal värnar om miljön

Lascal är ett design-drivet företag med ett litet men distinkt sortiment av barnsäkerhetsprodukter. Deras filosofi är att utveckla och tillverka produkter med hög kvalitet som möter en verklig efterfrågan från marknaden och som bidrar till säkerheten i barns omgivning.

För marknadsföring av deras produkter har de ett väletablerat nät av distributörer. Varje distributör är ett oberoende företag med en liknande uppfattning om kvalitet och kundservice som vi själva har.

Lascal är starkt engagerat i att värna om miljön, hälsa och säkerhet förderas medarbetare och närmiljön i de områden där de lever och verkar.
 

Deras engagemang skall överträffa våra kunders förväntningar och till fullo följa de miljökrav som myndigheterna ställer på dem.

Under utvecklingen och vid tillverkningen av deras produkter, i samarbete med deras kunder och leverantörer, strävar de efter att eliminera föroreningar vid sin källa, att använda förnybar råvara och att maximera återvinning och återanvändningen av material för att minimera miljöpåverkan.