Din varukorg är tom.

Lanka Kade - Pusseldjur Krokodil 1-25

Fakta om Lanka Kade - Pusseldjur Krokodil 1-25

Varumärke Lanka Kade
Artikelnr. NJ70
Skickas från Sverige
Lanka Kade

Lanka Kade - Pusseldjur Krokodil 1-25

Denna produkt har utgått

Tyvärr kan inte den här produkten köpas hos oss längre.

Du har kommit till en produkt som inte kan köpas hos oss för tillfället. Lite längre ner på sidan hittar du andra liknande produkter som kanske kan passa dig istället.

Vi hoppas du hittar någon produkt du blir nöjd med! Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor.

  • Lär dig räkna
  • 155x130 mm

Lanka Kade-Pusseldjur krokodil 1-25 En färgglad krokodil med bitar från 1-25. Gjord av gummiträ och målad med giftfria färger.

Handgjorda produkter från Lanka Kade är godkända av BAFTS (British Associasion of Fair Trade Shops) som Fair Trade-leverantör. Tillverkningen av dessa produkter sker på Sri Lanka. Tillverkarna garanteras kontinuerlig försörjningstrygghet med ordentliga löner och bra arbetsförhållanden. Miljöaspekten är betydelsefull och därför används gummiträ som utrangerats för gummiutvinning. Produkterna är av hög kvalitet och säkerheten är viktig. Lanka Kade är godkänd Fair Trade-leverantör av BAFTS, the British Association for Fair Trade Shops, som är medlem i den internationella Fair Trade-organisationen WFTO, the World Fair Trade Association. Läs mer här om hur Lanka Kade beskriver sin policy ur ett etiskt perspektiv och med hänsyn till miljön. 

Våra kunder

tycker att den här produkten är:
0 omdömen Skriv vad du själv tycker om produkten