Din varukorg är tom.

Little Naturals - Filtar i kvalitetsmaterial

Little Naturals

Den perfekta filten för dig och ditt barn

Little Naturals är en kollektion av varumärket Jollein. 

De tillverkar underbara filtar i kvalitetsmaterial som passar perfekt till ditt barn och är skonsam mot din babys ömtåliga hud.

Genom samarbete med BSCI, en förening för producenter världen över, ville de förhindra att deras produkter tillverkas under dåliga förhållanden, som till exempel barnarbete.

Till Little Naturals hemsida

Framåt Bakåt Visa alla 3 produkter | Sida 1 av 1 |
3 produkter | Sida 1 av 1 | Framåt Bakåt

Little Naturals - En del av Jollein

Sedan 1973 har Smits Assen B.V. njutit av sin framgång inom sängkläder och accessoarer för barn. Varje år designar de nya kollerktioner under varumärkesnamnet Jollein. Man riktar största möjliga uppmärksamhet  till varje kollektion, man tänker hela tiden på den praktiska användningen av slutprodukten, att använda sig av kvalitetsmaterial vid tillverkningen och att följa marknadsutvecklingen. 

 

Genom Corporate social responsibility (CSR) syftar Smitts Assen BV på att bidra till balansen mellan människor, planeten och vinst. Till exempel; nästan alla deras leverantörer är medlemar i Buisness Social Compliance Initiative. BSCI är en förening för producenter världen över. Genom samarbete med dessa producenter, ville de förhindra att deras produkter tillverkas under dåliga förhållanden, som till exempel barnarbete.

Little Naturals