Din varukorg är tom.

Manhattan Toy - Beprövade leksaker med hög kvalitet

Manhattan Toy - Beprövade leksaker med hög kvalitet

Roliga högkvalitativa leksaker

De innovativa konstruktioner och forskningsbeprövade utvecklingsfunktioner i deras leksaker kommer att engagera, stimulera och vårda ditt barns fantasi och utveckling.

 

Till Manhattan Toys hemsida

Framåt Bakåt Visa alla 0 produkter | Sida 1 av 0 |
0 produkter | Sida 1 av 0 | Framåt Bakåt

Manhattan Toys höga standard

I mer än 30 år har Manhattan Toy åtagit sig att tillhandahålla kunderna med säkra , högkvalitativa leksaker som berikar ungas liv och utvecklar sinnen.

Deras leksaker är designade, utvecklade och tillverkade med varje barns säkerhet i åtanke. Testning utförs av en tredje part, ackrediterat laboratorium, och deras leksaker måste uppfylla de strängaste nationella och internationella standarder för barnprodukter som tas fram av den amerikanska Consumer Product Safety Commission ( CPSC ) , American Society for Testing and Materials ( ASTM ) , EU (EN71) och Health Canada. 

Produkterna är tillverkade för att möta eller överträffa alla tillämpliga lagstadgade normer samt frivilliga säkerhetsstandarder. Manhattan Toy står fast vid sina produkter och noggranna testregemente. De sätter ribban extremt högt för kvalitet och säkerhet så att du kan känna dig ovanligt säker på att ge våra leksaker till de du älskar .