Din varukorg är tom.

Motorola - Skaparen av den mobila världen!

Motorola

Motorola förenklar ditt liv genom den mobila magin!

Motorola finns till för att uppfinna, tillverka och leverera de bästa mobila enheter som finns på vår planet - för att förrenkla livet för miljontals människor. Motorola tillverkade den första mobiltelefonen samt den första basstationen med sändare för att göra mobilt nätverk möjlig. De är ledande inom teknikens värld och har verkligen satt sina spår i branchen. Trots sina redan stora framgångar och många uppfinnar arbetar de hela tiden hårt för att göra livet bättre för folk genom den mobila magin.

Till Motorolas hemsida

Framåt Bakåt Visa alla 0 produkter | Sida 1 av 0 |
0 produkter | Sida 1 av 0 | Framåt Bakåt

Om Motorola

Motorola finns till för att uppfinna, tillverka och leverera de bästa mobila enheter som finns på vår planet - för att förrenkla livet för miljontals människor.

Motorola skapade den mobila komunikationsindustrin. De uppfann de flesta av protokollen och teknologin som gör det möjligt att kommunicera mobilt, bland annat den första mobiltelefonen, den första basstationen med sändare för mobilt nätverk samt mycket annat där emellan. 

Idag kombinerar Motorola sin pionjäranda med Googles vision och engagemang för konsumenterna. Det är just därför Motorolas telefoner har Android, världens mest poulära operativsystem. Android tar med den öppenhet som formade internet till den mobila världen. Detta är också anledningen till varför Motorola var först med att ta med sig produktionen av smartphones tillbaka till USA och låta folk få designa sina egna mobiler.

De senaste 80 åren har Motorolas tekniker frodats på att uppfinna; att hitta nya vägar att lösa problem. Idag fortsätter de att leta efter nya möjligheter för att kunna förändra människors liv till det bättre genom den mobila magin.

Motorla tänker på miljön. De arbetat hårt för att minimalisera de negativa effekterna på miljön genom att bland annat:

- Använda material som är miljövänliga
- Återbruka så mycket material som möjligt
- Öka energieffektiviteten
- Minska på förpackningsmaterial
- Använda FSC-certifierat papper
- Använda vattenbaserat lim
- Att endast använda 100% återbrukat papp-material till sina förpackningar
- Ökad mängd packning per pall