Din varukorg är tom.

Red Castle - Trygga produkter framtagna i medicinskt syfte

Red Castle

Säkerhetsprodukter för barn framtagna i samarbete med läkare

På Red Castle känner de starkt för barns behov - såväl som för deras föräldrars behov. De har alltid varit dedikerade att skapa produkter av högsta kvalitet.
Red Castles engagemang bygger på tre delar: Kvalitet, Innovation och Säkerhet.

Red Castle inriktiar sig på att designa och tillverka produkter som bringar trygghet till hela familjen. De arbeter sida vid sida med många inom läkarbraschen.

Till Red Castles hemsida

Framåt Bakåt Visa alla 2 produkter | Sida 1 av 1 |
2 produkter | Sida 1 av 1 | Framåt Bakåt

Om Red Castle

Red Castles engagemang för ditt barns välmående

På Red Castle känner de starkt för barns behov - såväl som för deras föräldrars behov. De har alltid varit dedikerade att skapa produkter av högsta kvalitet.
Red Castles engagemang bygger på tre delar:

Kvalitet

Deras erfarenhet i detta området gör det möjligt för dem att fortsätta tillverka produkter i högsta kvalitet. De använder sig enbart av de bästa materialen (100% ekologisk bomull, otroligt mjuk Fleur de Coton® fabric, 2 ply 100% chshmere..) som alla är mijövänliga och garanterad oövervinnerlig komfort för ditt barns välmående.

Innovation

Det ger trygghet till småbarnsföräldrar att veta att Red Castles produkter är designade av deras egna, högt kvalifiserade, kompententa personal. För att regelbundet kunna erbjuda riktigt bra produkter jobbar de dessutom sida vid sida med många inom läkarbranschen. Tack vare detta pågående samarbete kommer deras produkter alltid att utlova säkerhet och välmående för ditt barn. Ett exempel på detta är Cocoonababy® nest som från första början togs fram för att finnas på BB för att användas av barn som fötts för tidigt. Denna produkten har utvecklats och finns idag att köpa i en storlek som passar en normalstor bebis. Den används på många riktigt bra sjukhus och kliniker för för tidigt födda barn och dessutom i tusentals hem för att hjälpa bebisar att vänja sig vid livet utanför magen.

Säkerhet

De lägger stor vikt vid barnsäkerten.
Deras produkter uppfyller säkerhetsnormerna i de länder där de är fördelade, de vill faktiskt se till att de överträffar de obligatoriska säkerhetsförpliktelserna som finns. 
Produkterna är garanterat fria från tungmetaller, azofärgämnen och ftalater och genomgår regelbundet kvalitetskontroller och tester av oberoende certifierade laboratorier.

De kompromissar aldrig när det kommer till att välja material som ska användas till tillverkningen av Red Castles produkter vilket resulterar i att de kan garantera maximal säkerhet för ditt barn.

Cocoonababy från Red Castle

Red Castle