Din varukorg är tom.

SilverCross - Barnvagnar använda av kungligheter

SilverCross - Barnvagnar anv�nda av kungligheter

Världskänt barnvagnsmärke 

Silver Cross är stolta över sin historia. År 1877 uppfann William Wilson, grundaren av Silver Cross, den första barnvagnen. Dessa vagnar har ägts av kungligheter som bland annat Kung George VI,  prins Charles och Drottning Elizabeth II. Sedan dess har Silver Cross blivit ett av världens mest pålitade märken och transporterat mer än 10 miljoner barn. 

Till Silver Cross hemsida

Framåt Bakåt Visa alla 48 produkter | Sida 1 av 2 |
Fri frakt
Silver Cross - Duobarnvagn - Sleepover - Grey
Sleepover Grey är en duovagn som är en perfekt kombination av en modern och lyxig barnvagn och en klassisk, funktionell barnvagn. Sleepover är speciellt framtagen för att även fungera som den ultimata resesängen för babyn. Liggdelen är därmed försedd med en hel del funktioner och detaljer som gör att den passar perfekt till just det ändamålet. Sleepover Grey är en rymlig vagn som är lätthanterlig för den vuxne och komfortabel för barnet. Den har fiskbensmönstrade textilier i gråa nyanser med snygga quiltade detaljer och handstickat konstläder. Den klassiska looken kantas av modernt kromat stål och innovativa funktioner. Fäst gärna den söta rosetten på suffletten för att sätta den sista touchen på vagnen.  13.995 kr Köp
Silver Cross - Wave Universal Car Seat Adapter Tandem Silver Cross Universal Car Seat adapters tandem för Silver Cross barnvagn Wave. Placeras i nedre fästet på barnvagnen då man vill köra två barn samtidigt i babyskydd på barnvagnen. Universal passar inte till Silver Cross eget babyskydd Simplicty utan är avsett för Maxi Cosi, Be Safe och Cybex. 339 kr Köp
48 produkter | Sida 1 av 2 | Framåt Bakåt

Silver Cross fantastiska historia

Silver Cross-berättelsen börjar år 1877 då brittiske uppfinnaren och ingenjören William Wilson tog fram ett innovativt fjädersystem och en omvändbar sufflet, vilket han kombinerade i designen för den första moderna barnvagnen som vi alla känner till idag. William var en produktiv uppfinnare och vid sekelskiftet hade han flera patent och designer i produktion. 

Vid sekelskiftet var Silver Cross en stor tillverkare av högkvalitativa barnvagnar som användes av kunligheter som bland annat Kung George VI och senare Drottning Elizabeth II.

Vid mitten av 1900-talet ansågs Silver Cross vara barnvagnarnas "Rolls Royce"och år 1948 presenterades en specialdesignad barnvagn för prins Charles. Vid denna tiden hade Silver Cross redan ett brett sortiment av barnvagnar med sufletter och exporterade till hela världen.

År 1960 var Silver Cross Storbritanniens största barnvagnstillverkare och nya designer släpptes för att möta de moderna familjernas efterfrågan. Silver Cross var nu ett välkänt märke i alla hushåll som folk över hela världen älskade och förlitade sig på.

År 1980 var Silver Cross ett av Europas största barnvagnstillverkare och de släppte då barnvagnsoriginalet Wayfarer som resulterade i 1 miljon sålda objekt under årtiondet.

Idag tillverkar Silver Cross fortfarande de bästa produkterna för barntransport, säkerhet och hem. De är stolta över att miljontals bebisar har åkt säkert i en av deras vagnar. Deras globala expansion fortsäter att ge barn världen över den bästa starten de kan få i livet.

               William Wilson, uppfinnare, ingenjör och grundare till Silver Cross

SilverCross - Barnvagnar anv�nda av kungligheter