Din varukorg är tom.

Sleepyhead

Sleepyhead

Underbart mjuk barnsäng med svensk design

Mjuk barnsäng i unik svensk design som används av stora stjärnor världen över. Sleepyhead passar väldigt bra för den som vill ha ett "nära föräldraskap" och dela säng med sitt barn, lägg då bara barnsängen i mitten av er egen säng. Sleepyhead fungerar även utmärkt till de stunder då barnet ska ligga på mage.

Till Sleepyheads hemsida

Framåt Bakåt Visa alla 0 produkter | Sida 1 av 0 |
0 produkter | Sida 1 av 0 | Framåt Bakåt

En mammas vision

Enfant Terrible® Design of Sweden är skandinaviska baby och barnprodukter med en twist. Dessutom har Enfant Terrible® Design utvecklat en unik barnsäng, Sleepyhead®. Begreppet "enfant terrible" används för att beskriva käcka personligheter som är påfallande okonventionella, innovativa och färgstarka. Alla barns sanna personlighet är självsäker, nyfiken, full av liv, djärvhet och genuint glada och entusiastiska över de möjligheter världen har att erbjuda. Det finns inget medelmåttligt eller konventionellt med Enfant Terrible®. Det här är det bästa för våra dyrbara små. Endast det bästa är gott nog för våra vansinnigt älskade och egna enfants terribles.

Inspirerad av sin son Ilias som föddes i mars 2006 grundades Enfant Terrible® för att skapa något nytt och annorlunda i barn och babyindustrin. 

Sleepyhead® barnsäng är en multifunktionell barnsäng i ett stycke . Denna unika bärbara babysäng stödhyser våra dyrbara och är resultatet av en idé Lisa Furuland hade när hennes första son föddes 2006 " Jag sökte förgäves efter ett alternativ till filten , spjälsäng och barnet vilstol, något mer åtsittande och samtidigt mer mångsidigt. Jag tror starkt på ett nära föräldraskap, så sängdelning har varit en del av våra liv sedan vår första son föddes. Välbefinnande, trygghet och glädje av våra barn är målen och inspirationen i mitt skapande."

Enfant Terrible®, med sitt viktigaste varumärke Sleepyhead®, söker nu att bredda utbudet av unikt designade produkter.