Din varukorg är tom.

Teamson Kids - Fantastiska träprodukter för barn

Teamson

Träleksaker och trämöbler till barnrummet

Teamson är specialister på vackert designade leksaker och möbler för barn. De fokuserar mycket på design och kvalitet och alla deras produkter karvas och målas för hand av mycket talangfulla konstnärer. Alla Teamsons produkter är självklart testade enligt internationella standarder.

Till Teamsons hemsida

Framåt Bakåt Visa alla 0 produkter | Sida 1 av 0 |
0 produkter | Sida 1 av 0 | Framåt Bakåt

Om Teamson

Teamson älskar barn precis lika mycket som du göra. Sedan 1997 har Teamson Design varit kända för sina högkvalitativa produkter. De har sin bas i Edgewood, New York och är ett ledande företag för vackert designade och tillverkade barnmöbler och leksaker som sätter igång fantasin i huvudet på vilket barn som helst.

De tar stor stolthet i varenda liten detalj av alla delar de tillverkar. Alla Teamsons skapelser är handmålade av mycket talangfulla konstnärer, så inga produkter ser exakt lika dana ut. Kvaliten på tillverkningen är av de bästa, de lägger stor vikt vid att kontrollera tillverkningsprocessen i deras egna fabriker. Vackra, unika, kreativa och säkra - tillverkade av Teamson, bara för dig.

Säkerheten i Teamsons produkter är mycket viktig för dem. Alla deras produkter är testade enligt internationella standarder för leksaker så som EN71 och CPSIA. 

               Teamsons produkter är handgjorda och av mycket fin kvalitet

Teamson - Fantastiska tr�produkter f�r barn