Din varukorg är tom.

Brokiga - Böcker - Vem Sover Inte?

Fakta om Brokiga - Böcker - Vem Sover Inte?

Varumärke Bonnier
Artikelnr. 64636
Passar ålder 0 - 3 år
Designer Stina Wirsén
Skickas från Sverige
Höjd 17,5 cm
Bredd 17,5 cm
Djup 1 cm
Vikt 0,16 kg
Bonnier

Brokiga - Böcker - Vem Sover Inte?

Denna produkt har utgått

Tyvärr kan inte den här produkten köpas hos oss längre.

Du har kommit till en produkt som inte kan köpas hos oss för tillfället. Lite längre ner på sidan hittar du andra liknande produkter som kanske kan passa dig istället.

Vi hoppas du hittar någon produkt du blir nöjd med! Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor.

Relationsdrama för de små!

En ny bok i Stina Wirséns egen småbarnsbokserie! Om de tidigare böckerna skrev Åsa Johansson i Svenska Dagbladet: "Oavsett ålder måste man bara älska dem. Det här är stor konst i litet format!"

2005 utkom första boken, "Vem är arg?", som nominerades till Augustpriset. Sedan dess har ytterligare nio böcker utgivits. Att sova över hos en kompis är spännande. Tandborste ska man ha med. Och gosedjur. Men tänk om man inte vågar? Det kanske luktar konstigt? Eller så har dom konstiga mackor och fel ost? Tänk om andra mammor inte vet hur man läser godnattsagor på rätt sätt?

"Vem sover inte?" är en liten bok om stora känslor. På ett mästerligt sätt fångar Stina Wirsén i text och bild både det svåra och komiska i situationen. Boken vänder sig till de minsta barnen - den är enkel i sitt upplägg, men med stor finess och träffsäkerhet finner Stina Wirsén de små nyanserna som gör boken till ett mäktigt äventyr!

Boken har 32 sidor och är för åldern 1-4 år.

Våra kunder

tycker att den här produkten är:
0 omdömen Skriv vad du själv tycker om produkten