Din varukorg är tom.

Catseye - accessoarer med djurmotiv och glada färger

Catseye

Roligaste och sötaste accessoarerna och prylarna med djurmotiv

Catseye lanserade sin första kollektion 2004 och har därefter växt med raketfart. Nu har de ett brett sortiment av accessoarer som sticker ut med sina färgglada motiv. 

Inspiration till produkterna hittar Catseye i modetrender, på resor och bland gulliga katter och hundar. 

Produkterna är funktionella och gärna lite knasiga med udda mönster eller söta motiv så som katt och hund. Flera av motiven och möstren finns i hela kollektioner, med t.ex. väska, plånbok och pennfodral etc. 

Besök Catseye´s Hemsida.

11 produkter
Nyhet
Catseye - Vacation Pouch
En mindre förvaringsväska från Catseye där du kan lägga småsaker som annars har en tendens att försvinna i den större väskan. Väskan har ett charmigt och soligt vintagemotiv från stranden, medan baksidan ser ut som ett gammalt vykort. Vare sig du använder den för smink, mynt eller andra småsaker så kommer den här lilla väskan hjälpa dig att få bättre ordning i på sakerna. 119 kr Köp
11 produkter

Catseye London med färgglada accessoarer.  

Catseye London lanserades i Storbritannien 2004. De stack direkt ut från mängden tack vare deras udda design. Catseye håller ett öga på modetrender och hämtar inspiration från deras världsomspännande resor som syftar till att skapa mönster som är lite udda och lite knasig. Två gånger om året lanserar de nya bilder på tillbehör så att du hela tiden följer tidens mode. 

När du använder dina Catseye London produkter vill de att du skall känna dig bortskämd, de skall vara lite sötare och häftigare än andra accessoarer. 

Deras ursprungsidé var att designa funktionella produkter som gör skillnad och sticker ut. Catseye London är stora i hela Europa, Japan och de lanserade sina produkter i USA 2013. Catseye Londons tillbehör finns nu i en del av de chicaste butikerna och världens kända varuhus runt om i världen . 

Coola, knasiga modetrender med inspiration från världens alla hörn.

Catseye