Din varukorg är tom.

Catseye - accessoarer med djurmotiv och glada färger

Catseye

Roligaste och sötaste accessoarerna och prylarna med djurmotiv

Catseye lanserade sin första kollektion 2004 och har därefter växt med raketfart. Nu har de ett brett sortiment av accessoarer som sticker ut med sina färgglada motiv. 

Inspiration till produkterna hittar Catseye i modetrender, på resor och bland gulliga katter och hundar. 

Produkterna är funktionella och gärna lite knasiga med udda mönster eller söta motiv så som katt och hund. Flera av motiven och möstren finns i hela kollektioner, med t.ex. väska, plånbok och pennfodral etc. 

Besök Catseye´s Hemsida.

Framåt Bakåt Visa alla 32 produkter | Sida 1 av 2 |
Catseye - Etching Dog Pouch Förlorar du alltid ditt Lypsyl eller andra små saker i väskan? Då kan det vara dags att skaffa en praktisk liten väska att förvara sakerna i. Den här väskan från Catseye funkar både som portmonnä eller en mindre sminkväska och är perfekt när du vill sluta rota efter småsaker i väskan! 149 kr Köp
Catseye - Playing Cards Small Bag Den här otroligt snygga väskan kommer från Catseye och är den perfekta förvaringen för ditt smink när du är ute på språng! Väskan passar även bra för andra småprylar som annars brukar försvinna i stora väskor och hjälper dig att få bättre koll på dina saker. Väskan är fylld med små söta illustrationer i snygg vintage-stil. 169 kr Köp
32 produkter | Sida 1 av 2 | Framåt Bakåt

Catseye London med färgglada accessoarer.  

Catseye London lanserades i Storbritannien 2004. De stack direkt ut från mängden tack vare deras udda design. Catseye håller ett öga på modetrender och hämtar inspiration från deras världsomspännande resor som syftar till att skapa mönster som är lite udda och lite knasig. Två gånger om året lanserar de nya bilder på tillbehör så att du hela tiden följer tidens mode. 

När du använder dina Catseye London produkter vill de att du skall känna dig bortskämd, de skall vara lite sötare och häftigare än andra accessoarer. 

Deras ursprungsidé var att designa funktionella produkter som gör skillnad och sticker ut. Catseye London är stora i hela Europa, Japan och de lanserade sina produkter i USA 2013. Catseye Londons tillbehör finns nu i en del av de chicaste butikerna och världens kända varuhus runt om i världen . 

Coola, knasiga modetrender med inspiration från världens alla hörn.

Catseye