Din varukorg är tom.

Catseye - accessoarer med djurmotiv och glada färger

Catseye

Roligaste och sötaste accessoarerna och prylarna med djurmotiv

Catseye lanserade sin första kollektion 2004 och har därefter växt med raketfart. Nu har de ett brett sortiment av accessoarer som sticker ut med sina färgglada motiv. 

Inspiration till produkterna hittar Catseye i modetrender, på resor och bland gulliga katter och hundar. 

Produkterna är funktionella och gärna lite knasiga med udda mönster eller söta motiv så som katt och hund. Flera av motiven och möstren finns i hela kollektioner, med t.ex. väska, plånbok och pennfodral etc. 

Besök Catseye´s Hemsida.

Framåt Bakåt Visa alla 32 produkter | Sida 1 av 2 |
Catseye - Sausage Beauty Bag Den här lilla väskan från Catseye är prydd med en bedårande tax som är klädd i en randig tröja. Taxen är illustrerad i en vacker akvarellstil och kommer garanterat att smälta ditt hjärta! Väskan fungerar som mindre necessär och förvaring för det viktigaste sminket. Plånboken och mobilen kan också få rum när man är ute på språng. 229 kr Köp
Catseye - Sausage Mirror Den här smidiga lilla fickspegeln från Catseye är lätt att ta med sig i fickan eller väskan för att alltid kunna ha koll på att sminket sitter där det ska! Utsidan är prydd med en söt tax iförd en randig t-shirt i akvarellstil. Den här spegeln är praktisk men också otroligt söt! En spegel för alla tillfällen. 109 kr Köp
32 produkter | Sida 1 av 2 | Framåt Bakåt

Catseye London med färgglada accessoarer.  

Catseye London lanserades i Storbritannien 2004. De stack direkt ut från mängden tack vare deras udda design. Catseye håller ett öga på modetrender och hämtar inspiration från deras världsomspännande resor som syftar till att skapa mönster som är lite udda och lite knasig. Två gånger om året lanserar de nya bilder på tillbehör så att du hela tiden följer tidens mode. 

När du använder dina Catseye London produkter vill de att du skall känna dig bortskämd, de skall vara lite sötare och häftigare än andra accessoarer. 

Deras ursprungsidé var att designa funktionella produkter som gör skillnad och sticker ut. Catseye London är stora i hela Europa, Japan och de lanserade sina produkter i USA 2013. Catseye Londons tillbehör finns nu i en del av de chicaste butikerna och världens kända varuhus runt om i världen . 

Coola, knasiga modetrender med inspiration från världens alla hörn.

Catseye