Din varukorg är tom.

no-title

Cyber Monday - REA på leksaker

Cyber Monday markerar slutet på Black Weekend, som startar med den mytomspunna dagen Black Friday. Under denna helg har de flesta butiker näst intill ofattbara erbjudanden, som mer än ofta blir lägre och lägre ju längre man vågar vänta. Detta innebär alltså att om man har is i magen så kan man göra extrema klipp under Cyber Monday!

Cyber Monday avslutar det Black Friday påbörjade

Cyber Monday, även kallad Cybermåndagen på svenska, är en del av helgen som markerar starten av julhandeln och ett mycket bra tillfälle för kunder att göra extrema fynd på. Det är nämligen så att priserna pressas till obegripligt låga slutpriser från och med starten under Black Friday till och med slutet under Cyber Monday. Dessa fantastiska priser gäller både i onlinebutiker och i fysiska butiker och finns att ta del av i större delen av västvärlden.

Black Friday inleder Black Weekend och är också anledningen till att helgen och Cyber Monday finns överhuvudtaget. Black Friday har sitt ursprung i USA och härstammar från att butiker i amerika har utnyttjat den klämdag som infaller fredagen efter Thanksgiving, för att locka folk till att shoppa, då de flesta är lediga. Namnet Black Friday har dock rötter ännu längre tillbaka än själva handeln som det förknippas med idag. Då beskrev Black Friday framförallt den kraftiga trafik som uppstod under fredagen då alla skulle resa hem efter firandet av Thanksgiving. 


I USA har man länge sett hur folk kan köa utanför butiker i många timmar innan butiker öppnar under Black Weekend, för att inte missa chansen att köpa julklappar till löjligt billiga priser. I Sverige blir det också mer och mer vanligt att detta förekommer, men de största klippen kan man göra på nätet, och det är därför inte alls ovanligt att folk sitter spikade framför datorn när klockan slår 00.00 natten mellan torsdagen och fredagen, för att klicka hem julklappar som satts på REA. 

no-title

Lägst priser under Cyber Monday


Cyber Monday är en av de största dagarna under hela året för nätshopping. Nog för att Black Friday drar igång julhandeln med otroligt bra priser, men under hela helgen blir priserna normalt sett lägre hela tiden, ju längre tiden går. Det gäller därmed som kund att ha lite is i magen. Samtidigt som priset bara blir lägre och lägre, så finns det ju också en hög risk för att produkten tar slut. Det kan också vara så att erbjudandet endast gäller under exempelvis Black Friday men inte Cyber Monday. Så, hur länge vågar du vänta?

no-title

Fördelar med att handla leksaker online under Cyber Monday

 • Det är den mest prispressade dagen under hela året.
 • Det är snabbt och smidigt.
 • Du behöver inte ta dig till butiken utan genomför ditt köp hemifrån.
 • Utbudet online är större än i en fysisk butik.
 • Du kan i många fall få paketet levererat hem till dörren.
 • Du slipper trängas med andra kunder, under en dag då det svämmar över av folk i fysiska butiker.
 • Du behöver inte leta efter någon parkeringsplats och heller inte betala någon parkeringsavgift.
 • Många av leksakerna som erbjuds går inte att få tag på någon annanstans, exempelvis som i den lokala, fysiska butiken.
 • Det är tidssparande.
 • Du kan handla precis när du vill, utan att rätta dig efter öppettider.
 • Köpet kan ske stressfritt och i din egna takt.
 • Betalningen behöver inte ske i direkt samband med köpet!

Så, slå dig ner på något bekvämt ställe i hemmet. Häll upp en kopp kaffe, te eller något annat gott att avnjuta. Slå på datorn, surfplattan eller mobilen och surfa in på Litenleker.se under Cyber Monday, för att ta del av vår super-REA på leksaker. Klicka hem barnens julklappar till löjligt billiga priser och slipp kaoset med att ge dig ut på stan. Enkelt, billigt, bekvämt!

no-title

Cyber Monday - datum

När infaller denna fantastiska dag som man kan fynda leksaker och andra julklappar på då? Cyber Monday har faktiskt inget fast datum. Cyber Monday infaller dock alltid den första måndagen efter den amerikanska högtiden Thanksgiving. Thanksgiving i sin tur har heller inget fast datum, men infaller alltid den fjärde torsdagen i november. 


Cyber Monday

 • 2017 - 27:e november
 • 2018 - 26:e november
 • 2019 - 2:a december
 • 2020 - 30:e november
 • 2021 - 29:e november