Din varukorg är tom.

Baby Born, Pyjamasparty

Fakta om Baby Born, Pyjamasparty

Varumärke Baby Born
Artikelnr. 824627
Dockkläder
Baby Born

Baby Born, Pyjamasparty

Denna produkt har utgått

Tyvärr kan inte den här produkten köpas hos oss längre.

Du har kommit till en produkt som inte kan köpas hos oss för tillfället. Lite längre ner på sidan hittar du andra liknande produkter som kanske kan passa dig istället.

Vi hoppas du hittar någon produkt du blir nöjd med! Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor.

BABY born® har sin egen pyjamas med. Den randiga tröjan har ett macaronmönster – läckra, franska småkakor. Hon matchar skjortan med ett par sköna nattbyxor och några roliga sockar. Den rosa mössan kan också användas som sovmask. Den kaninformade kudden är perfekt till att mysa med. Från 3 år

I dag ska BABY born® besöka mormor och morfar. Det blir så trevligt! Morfar bakar alltid de bästa småkakorna och så ska de ätas inne i grottan med mattor under tiden som mormor berättar roliga spökhistorier. BABY born® har sin egen pyjamas med. Den randiga tröjan har ett macaronmönster – läckra, franska småkakor. Kan kanske morfar baka något sånt? Hon matchar skjortan med ett par sköna nattbyxor och några roliga sockar. Den rosa mössan kan också användas som sovmask. Den kaninformade kudden är perfekt till att mysa med eller gömma sig bakom, om spökhistorierna blir för otäcka. Glöm inte att borsta hennes tänder! Originalkläder till BABY born® dockan.

Våra kunder

tycker att den här produkten är:
0 omdömen Skriv vad du själv tycker om produkten