Fri frakt
Disney - Monsters University

Fakta om Disney - Monsters University

Varumärke Disney Interactive Studio
Artikelnr. 5654120
Passar ålder 0+
Skickas från Sverige
Disney Interactive Studio

Disney - Monsters University

Denna produkt har utgått

Tyvärr kan inte den här produkten köpas hos oss längre.

Du har kommit till en produkt som inte kan köpas hos oss för tillfället. Lite längre ner på sidan hittar du andra liknande produkter som kanske kan passa dig istället.

Vi hoppas du hittar någon produkt du blir nöjd med! Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor.

I denna charmiga film med stort hjärta och mycket humor presenterar DisneyPixar historien om hur den omaka monsterduon Mike och Sulley träffades och blev bästa vänner för livet. Ända sedan Mike Wazowski var ett litet enögt monster har han drömt om att bli professionell Skrämmare när han blir stor och han vet att de bästa Skrämmarna utbildat sig på Monsters University (MU).

Men hans planer hotas redan under första terminen när han som ambitiös student stöter på den late naturbegåvade James P Sullivan och det dröjer inte länge förrän deras ständiga tävlan mot varandra får dem utslängda från universitetets Skrämmarprogram.

De inser att de måste lära sig samarbeta med varandra såväl som med en grupp missanpassade monster om de ska kunna ställa allt till rätta igen. Monsters University på Disney Blu-ray innehåller även den biovisade kortfilmen The Blue Umbrella och bjuder på en skrattfest du sent ska glömma.

Våra kunder

tycker att den här produkten är:
0 omdömen Skriv vad du själv tycker om produkten