Din varukorg är tom.

Kapla, Byggstavar Röd & Orange, 40 st
Kapla, Byggstavar Röd & Orange, 40 st
Kapla, Byggstavar Röd & Orange, 40 st
Kapla, Byggstavar Röd & Orange, 40 st
Kapla, Byggstavar Röd & Orange, 40 st

Fakta om Kapla byggstavar, Röd & Orange, 40 st

Varumärke Kapla
Artikelnr. 5004
Passar ålder 3 - 12 år
Skickas från Sverige
Material Trä
Varning Inte lämplig för barn under 3 år
Kapla

Kapla byggstavar, Röd & Orange, 40 st

Denna produkt har utgått

Tyvärr kan inte den här produkten köpas hos oss längre.

Du har kommit till en produkt som inte kan köpas hos oss för tillfället. Lite längre ner på sidan hittar du andra liknande produkter som kanske kan passa dig istället.

Vi hoppas du hittar någon produkt du blir nöjd med! Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor.

Inbunden bok i fyrfärg på 28 sidor. Förpackning med 40 Kapla-stavar i två olika färger, röd och orange, samt en bok med Kapla-bilder. Kapla ger en överlägsen känsla när man bygger! Kaplas exakthet och kvalitet gör att alla lyckas!
Kaplastavarnas storlek är 118 x 23 x 8 mm.

Kapla fakta:
Kapla är en konst men också ett inslag av hantverk och arkitektur, dem används i många skolor som en pedagogisk leksak som barnen kan njuta av.  Kapla uppmuntrar barnen att tänka logiskt och utvecklar rumsuppfattningen. Ökar förmågan att organisera element i tre dimensioner genom att bygga skapelser och byggnader. Dessutom förstärker Kapla ett barns medvetenhet om form, volym och känsla av balans samtidigt utvecklar finmotoriken. 

Kapla är ekologisk leksak. Trästavarna är tillverkade av 100% obehandlat trä som kommer från tallskogarna i Les Landes i Sydvästra Frankrike. Dessa skogar är naturliga och förnyas. Kvaliteten är hållbar och kan användas och byggas med i många år. Varje Kaplastav är i exakt samma storlek (117,0 x 23,4 x 7,8 mm), och kända för storleksförhållande i 1: 3: 15 vilket gör dem idealiska för att få en stabil konstruktion och perfekt passform. .

Kapla är enkel och kräver bara ett barns fantasi. Det behövs inget lim, inga skruvar, varje stav placeras enkelt ovanpå den andra. Kapla får barnen att fantisera, skapa och experimentera med sin egen fantasi och varje byggnad motiverar till ännu fler. Den uppmuntrar och motiverar barnens koncentration, tålamod och uthållighet. Kapla kan man bygga med ensam men också tillsammans med kompisar och familj. Kapla är lämpligt för barn i åldrarna 3 år och uppåt. 

Våra kunder

tycker att den här produkten är:
0 omdömen Skriv vad du själv tycker om produkten