-20%
Soft 'n Slo - Squishy Toy - Pingvin Nr 11

Fakta om Soft 'n Slo - Squishy Toy - Pingvin Nr 11

Varumärke Soft n Slo
Artikelnr. sqpi123
Passar ålder 3+
Skickas från Sverige
Färg Svart, Vit, Orange
Djup 11,5 cm
Bredd 11,5 cm
Höjd 10 cm
Soft n Slo

Soft 'n Slo - Squishy Toy - Pingvin Nr 11

119 kr 149 kr
Slut i lager
Normal leveranstid: 2-5 Arbetsdagar

De svampiga leksakerna "squishy toys" är så härligt mjuka att man bara vill krama och klämma ihop dem, gång på gång, och det är precis det de är till för! Squishy-leksaker är roliga samlingsbara leksaker som finns i alla möjliga söta och coola varianter och kan vara en modern variant på den gamla, hederliga stressbollen. En extra mjuk och lätt struktur gör det superroligt att klämma ihop dom för att sedan sakta se dem återta sin form igen. Likaväl som det är kul så verkar klämandet också lugnande och sägs kunna skapa koncentration och minska rastlöshet hos användaren. 

Den här pingvinen från Soft 'n Slo är en härlig variant på leksaken och passar bra till andra användningsområden än just som en klämleksak, men kan också användas av vuxna. Den är utmärkt att ha liggandes på skrivbordet på jobbet som en avslappnande och prestationshöjande kick i arbetet.

  • Storlek: 10 x 11,5 cm
  • Pingvinen är inte bara en rolig leksak men verkar också lugnande, höjer koncetrationen och minskar rastlöshet bl.a! - En modern version av stressbollen.

Våra kunder

tycker att den här produkten är:
0 omdömen Skriv vad du själv tycker om produkten