Din varukorg är tom.

Docka Lillasyster Maya 36 cm
Docka Lillasyster Maya 36 cm
Docka Lillasyster Maya 36 cm
Docka Lillasyster Maya 36 cm
Docka Lillasyster Maya 36 cm

Fakta om Docka Lillasyster Maya 36 cm

Varumärke Krabat Design
Artikelnr. PR18259
Passar ålder 3 - 8 år
Krabat Design

Docka Lillasyster Maya 36 cm

Denna produkt har utgått

Tyvärr kan inte den här produkten köpas hos oss längre.

Du har kommit till en produkt som inte kan köpas hos oss för tillfället. Lite längre ner på sidan hittar du andra liknande produkter som kanske kan passa dig istället.

Vi hoppas du hittar någon produkt du blir nöjd med! Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor.

Lillasyster Maya är en klassisk blunddocka med mörkare hy, långt, svart hår och bruna ögon. Hon har mjuk kropp med hårda armar och ben. Säljs utan kläder.

Ca 37 cm lång.
Ålder: +3 år pga små delar

Material & märkning: Dockan är gjord i vinyl/PVC och är CE-märkt, vilket garanterar att den uppfyller kraven i Leksaksdirektivet. Den innehåller inga otillåtna ftalater och ingen bisfenol. Det mjukgörande ämne som används i Lillasyster-dockan heter Hexamoll® DINCH. Kroppen är gjord i bomull med stoppning av polyester. Håret är nylon.

Tvätt: Handtvätt eller maskintvätt 30°C, använd tvättpåse vid maskintvätt. Kamma igenom håret då och då för att undvika tovor. Om håret känns smutsigt kan det tvättas med schampo och balsam; skölj nogsamt och kamma när det är fuktigt. Använd inte hårtork eller andra heta instrument på dockans hår. Dockans kropp och hår ska vara helt torra innan den ges tillbaka till barnet. Kontrollera med jämna mellanrum att alla sömmar på dockan är hela så att barnet inte kan ta ut stoppningen.

Lillasyster är oparfymerad. Det är annars väldigt vanligt att plast till dockor är parfymerad och eftersom våra oparfymerade dockor ibland förvaras tillsammans med parfymerade dockor hos tillverkaren innan frakt, kan det vara så att våra dockor har en svag doft av vanilj när de först packas upp, men den försvinner efter ett litet tag.

Design & tillverkning: Paola Reina, Spanien

 

Våra kunder

tycker att den här produkten är:
0 omdömen Skriv vad du själv tycker om produkten