-14%
Warmies - Värmekudde Enhörning
Warmies - Värmekudde Enhörning
Warmies - Värmekudde Enhörning
Warmies - Värmekudde Enhörning
Warmies - Värmekudde Enhörning
Warmies - Värmekudde Enhörning
Warmies - Värmekudde Enhörning

Fakta om Warmies - Värmekudde Enhörning

Varumärke Warmies
Artikelnr. Värmken123
Passar ålder 0+
Skickas från Sverige
Skötselråd Du värmer Warmies i mikrovågsugn (30-90 sek, max 800 W) precis som de är. Avlägsna pappersetiketten (om sådan finns) före uppvärmning. Se till att produkten inte förhindrar rotationen i ugnen. Värmeprodukterna får åter värmas upp igen först när de återgått till rumstemperatur, detta för att undvika överhettning. Säkerställ att både produkten och ugnen är ren före värmning, matrester kan till exempel skada produkten eller göra den otrevlig. Alternativt kan Warmies alla produkter läggas i kyl eller frys (i en plastpåse) och användas som kylkompress. Innan produkten ges till barn eller till personer som lider av nedsatt känsel är det viktigt att värmen kontrolleras innan den används. Tvättas med en fuktig trasa. Får ej genomdränkas i vatten eftersom fyllningen har svårt att torka.
Certifiering EN71-del-1,2,3
Material Plysch, Hirs, Lavendel
Färg Vit, Rosa
Djup 24 cm
Vikt 0,730 kg
Warmies

Warmies - Värmekudde Enhörning

Denna produkt har utgått

Tyvärr kan inte den här produkten köpas hos oss längre.

Du har kommit till en produkt som inte kan köpas hos oss för tillfället. Lite längre ner på sidan hittar du andra liknande produkter som kanske kan passa dig istället.

Vi hoppas du hittar någon produkt du blir nöjd med! Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor.

Utöka barnens magiska värld med en fantastisk enhörningskudde! Kudden kan snabbt och enkelt göras om till ett gosedjur och en lekkamrat genom att knäppa kardborrebanden under magen. Den lilla varelsen charmar inte bara de som läst och hört talas om den i sagor, utan förgyller också den nuvarande enhörningstrenden!

  • Enhörningen är fylld med hirsfrön och lavendel (Doften från fyllningarna är som tydligast i början och avtar gradvis efter upprepade uppvärmningar)
  • Warmies alla produkter är tillverkade för att erbjuda dig värme, avslappning, sömnhjälp eller helt enkelt en mjuk myspartner för alla tillfällen.

Obs. Warmies använder naturliga hirsfrön som bas i sina värmeprodukter. Hirsen står för de värmebevarande egenskaperna, och innan användning i produkterna genomgår fröna flera renande och filtrerande processer. För att kunna bli uppvärmda i mikrovågsugn reduceras vätskemängden i fröna genom en värmebehandling. Efter första uppvärmningen kan Warmies® produkter kännas fuktiga, detta är helt naturligt och försvinner efter upprepade användningar.

Våra kunder

tycker att den här produkten är:
0 omdömen Skriv vad du själv tycker om produkten