Din varukorg är tom.

Clicko - Magnetiska bokstäver som lär dig ABC

Clicko

Alfabetet i form av en byggsats

Clickos bokstavsspel är nominerat till årets barnspel 2018! De magnetiska bokstäverna är ett pedagogiskt sätt för ditt barn att känna igen och forma bokstäver. Clicko kombinerar barnens byggintresse och skaparglädje med nyfikenheten att lära sig nya saker. Det är både ett spel, en byggsats och ett roligare sätt att lära sig alfabetet!

Då barnen kan bygga bokstäverna innan de klarar av att hålla i en penna så får barnen tidigt en grund i att lära sig bokstäverna som i sig är en grund att lära sig skriva och läsa. Clickos bokstäver kan köpas som bokstavsspelet, i byggsatser eller varje bokstav för sig.

Besök Clicko's hemsida.

Filtrera på:
Varumärken
  • clicko (37)
Färg
  • blå (1)
  • flerfärgad (2)
  • grå (3)
  • natur (34)
Framåt Bakåt Visa alla 37 produkter | Sida 1 av 2 |
37 produkter | Sida 1 av 2 | Framåt Bakåt

Om Clicko

Idén till Clicko fick grundaren, Hanna Malmström, när hon var mammaledig med sina två barn. Barnen älskade att bygga och var nyfiken på bokstäverna. Med tumstockar kunde barnen själva forma bokstäverna på ett nytt och roligt sätt. Tumstockarna klarade inte av barnens lek och gick gång på gång sönder. Mamma Hanna visste att hon var något bra på spåret och efter att ha jobbat på sin produktidé så kunde barnen bygga och leka utan att bokstäverna gick sönder. Barnen hade roligt och lärde sig samtidigt alfabetet.

Clickos magnetiska bokstäver är designade, utvecklade och tillverkade i Sverige. Företagets strävar efter att utsläppen från deras produktion ska vara så låg som möjligt medan deras produkter ska vara miljövänliga.

Clicko - Magnetiska bokstäver som lär dig ABC
Clicko - Magnetiska bokstäver som lär dig ABC

Clickos bokstavsspel

Efter att Clickos magnetiska bokstäver tagit sin form så utvecklade Hanna Malmström idén ett steg längre genom att göra byggsatsen till ett bokstavsspel. Spelet innehåller magnetiska byggdelar så att man kan skapa varje bokstav i alfabetet för sig. Det innehåller även en kortlek med alla alfabetets bokstäver och fina illustrationer sin visar något som börjar på den specifika bokstaven. Spelet går ut på att barnet ska forma de bokstäver de ser på kortet och på så sätt vinna poäng.

Bokstavsspelet blev nominerat till årets barnspel 2018 med motiveringen att spelet är vackert, välgjort och både enkelt och roligt för de minsta att spela.