Din varukorg är tom.

PlanToys, Dockhus Familj

Fakta om PlanToys, Dockhus Familj

Varumärke Plan Toys
Artikelnr. PT7415
Passar ålder 3 - 8 år
Plan Toys

PlanToys, Dockhus Familj

Denna produkt har utgått

Tyvärr kan inte den här produkten köpas hos oss längre.

Du har kommit till en produkt som inte kan köpas hos oss för tillfället. Lite längre ner på sidan hittar du andra liknande produkter som kanske kan passa dig istället.

Vi hoppas du hittar någon produkt du blir nöjd med! Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor.

En familj tillverkade i gummiträ som är perfekt att ha i dockhuset. Figurerna är helt ekologiska och giftfria. Fina och välgjorda dockskåpsdockor som passar till Plantoys dockhus men även till andra dockhus. Dockorna är tillverkade i trä med ståltråd och kläder i tyg. Dockornas ben och armar går att böja och forma som man vill. Kläderna är tänkta att sitta fast på kroppen hela tiden men en del byxor går att ta av. I detta set ingår ett föräldrapar och två barn. Dockorna kommer att hjälpa barnet att utveckla sin fantasi, sitt språk, finmotorik och kommunikation.
Mått: ca 10-13 cm
Från 3 år. 


PlanToys tillverkar ekologiska och pedagogiska träleksaker som lockar till leklust och lärande. Leksakerna är av mycket hög kvalitet och de är tillverkade av gummiträd som inte längre går att använda till gummiutvinning. Vissa av PlanToys leksaker är tillverkade av massivt trä, andra av PlanWood som är deras egen uppfinning. Rötter, grenar och annat spill som blir över från tillverkningen tas tillvara, finfördelas och färgas in med organiska och vattenbaserade färger.

Våra kunder

tycker att den här produkten är:
0 omdömen Skriv vad du själv tycker om produkten