Fri frakt
Rätt Start - Vagn- Amningsfilt Grå/Röd
Rätt Start - Vagn- Amningsfilt Grå/Röd
Rätt Start - Vagn- Amningsfilt Grå/Röd
Rätt Start - Vagn- Amningsfilt Grå/Röd
Rätt Start - Vagn- Amningsfilt Grå/Röd

Fakta om Rätt Start - Vagn- Amningsfilt Grå/Röd

Varumärke Rätt Start
Artikelnr. 9603
Passar ålder 0 - 2 år
Skickas från Sverige
Färg Röd, Grå
Certifiering Öko-Tex
Rätt Start

Rätt Start - Vagn- Amningsfilt Grå/Röd

Denna produkt har utgått

Tyvärr kan inte den här produkten köpas hos oss längre.

Du har kommit till en produkt som inte kan köpas hos oss för tillfället. Lite längre ner på sidan hittar du andra liknande produkter som kanske kan passa dig istället.

Vi hoppas du hittar någon produkt du blir nöjd med! Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor.

En multifilt som kan användas vid amning samt som solskydd på barnvagn sulky, smarta triangelhållare håller den på plats. När du ammar kan det vara skönt att ha en filt som täcker både dig och babyn för att skapa en lugn och mysig vrå. En smart och multifunktionell filt med öglor i kanten så att du lätt kan fästa filten runt din hals så att den inte glider ned när du ammar. Filten kan även användas för att få mörkt eller skuggigt i barnvagnen. Då sätter du de medföljande vagnsfästena i filtens öglor och sätter fast den. Och givetvis kan du även använda filten som en helt vanligt babyfilt.

- Material: 80%bomull och 20% polyester
- Mått: 70x90cm
- Maskintvätt: 60 grader
 

Om ventilation vid användning av barnvagnsfiltar: 
För spädbarn kan även små temperaturökningar vara farliga och kan öka risken för plötslig spädbarnsdöd. Därför ska man sörja för god ventilation när man lägger något över barnvagnen, oavsett om det är en jacka, en filt eller en speciell barnvagnsfilt och vara speciellt försiktigt vid höga temperaturer. Produktfotot visar vagnen onödigt täckt av filten, kom ihåg att sörja för att barnet får luft och att inte temperaturen blir för hög. Ställ aldrig vagnen, varken med eller utan filt över, i direkt solljus.

Våra kunder

tycker att den här produkten är:
0 omdömen Skriv vad du själv tycker om produkten