Disney - Pocahontas 2 - Resan Till En Annan Värld

Fakta om Disney - Pocahontas 2 - Resan Till En Annan Värld

Varumärke Disney Interactive Studio
Artikelnr. 5653671
Passar ålder 0+
Serie Pocahontas
Skickas från Sverige
Disney Interactive Studio

Disney - Pocahontas 2 - Resan Till En Annan Värld

Denna produkt har utgått

Tyvärr kan inte den här produkten köpas hos oss längre.

Du har kommit till en produkt som inte kan köpas hos oss för tillfället. Lite längre ner på sidan hittar du andra liknande produkter som kanske kan passa dig istället.

Vi hoppas du hittar någon produkt du blir nöjd med! Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor.

Sprängfylld med livliga äventyr, vågade dueller och roliga rackartyg från Meeko Percy och Flit visar POCAHONTAS II RESAN TILL EN ANNAN VRLD upp ett nytt och roligt kapitel ur livet hos Disneys modigaste hjältinna. Den här gången skickas Pocahontas längs en ny stig när hon kliver ombord på ett stort skepp för att resa till England.

Eskorterad av den stilige engelske gentlemannen John Rolfe, hennes jättelike livvakt Uti. Med fripassagerarna Meeko Percy och Flit ger sig Pocahontas ut på ett viktigt fredsuppdrag. En helt ny värld väntar henne på Londons livliga gator men det gör också ett nytt hot från Ratcliffe. Under det att Pocahontas förbereder sig inför den eleganta Kungabalen med en näst intill komisk hjälp av jungfrun  Fru Jenkins växer hennes känslor för Rolfe.

Men John Smiths plötsliga uppdykande tvingar Pocahontas till ytterligare ett livsavgörande beslut mellan två kärlekar och två sätt att leva.

Våra kunder

tycker att den här produkten är:
0 omdömen Skriv vad du själv tycker om produkten