Disney - Toy Story Time Forgot/Toy Story Terror C

Fakta om Disney - Toy Story Terror Och Fast I forntiden - DVD

Varumärke Disney Interactive Studio
Artikelnr. 5531405
Passar ålder 0+
Serie Toy Story
Skickas från Sverige
Disney Interactive Studio

Disney - Toy Story Terror Och Fast I forntiden - DVD

Denna produkt har utgått

Tyvärr kan inte den här produkten köpas hos oss längre.

Du har kommit till en produkt som inte kan köpas hos oss för tillfället. Lite längre ner på sidan hittar du andra liknande produkter som kanske kan passa dig istället.

Vi hoppas du hittar någon produkt du blir nöjd med! Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor.

Toy Story - Terror.

DisneyPixar presenterar stolt en ny underhållande berättelse med alla dina favoritkaraktärer från Toy Story-filmerna. Följ med Woody, Buzz, Jessie och deras vänner i ett skrämmande roligt äventyr. Det som börjar som en vanlig bilresa för Toy Story-gänget tar en oväntad vändning efter att de checkat in på ett lite annorlunda motell längs vägen. När Mr Potato Head plötsligt försvinner måste hans vänner vara modiga och försöka lösa mysteriet innan de själva råkar ut för samma sak i den här spännande Toy Story TERROR.

Toy Story - Fast i Forntiden.

DisneyPixar presenterar stolt ett nytt roligt Toy Story-äventyr. Woody och hans vänner hamnar i knipa när det visar sig att de coola actionfigurerna hemma hos en av Bonnies kompisar lider av farliga vanföreställningar. Det blir upp till dinosaurien Trixie att ställa allt till rätta igen och ge hela gänget möjligheten att kunna återvända till Bonnies trygga rum. Toy Story Fast i forntiden är en oförglömlig berättelse fylld med skoj för hela familjen.

Våra kunder

tycker att den här produkten är:
0 omdömen Skriv vad du själv tycker om produkten