Fri frakt
Egmont - Bamses Äventyr

Fakta om Egmont - Bamses Äventyr - CD

Varumärke Egmont
Artikelnr. 5771104
Serie Bamse
Skickas från Sverige
Egmont

Egmont - Bamses Äventyr - CD

Denna produkt har utgått

Tyvärr kan inte den här produkten köpas hos oss längre.

Du har kommit till en produkt som inte kan köpas hos oss för tillfället. Lite längre ner på sidan hittar du andra liknande produkter som kanske kan passa dig istället.

Vi hoppas du hittar någon produkt du blir nöjd med! Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor.

Bamse Ljudbok Bamses Äventyr är en rolig ljudbok där du får följa med Bamse och hans vänner på nya äventyr. Lyssna på de mysiga sagorna och ha roligt tillsammans med alla vännerna!

Bamse och hans vänner har haft många spännande upplevelser tillsammans, både hemma och på kullarna och i främmande land. Dunderhonung och Skalmanspraktiska - och lite knäppekonstiga - uppfinningar har ofta räddat dem i kniviga situationer. 

I Bamses äventyr berättar en av våra mest folkkära skådespelare, tillbaka Bamses röst under alla år, Olof Thunberg, om några av alla de spännade, roliga och märkliga saker som Bamse och hans vänner upplevt tillsammans. 

Du får bland annat följa med vännerna på skattjakt och veta vad som hände när de begav sig iväg till främmande land för att söka efter lyckans dörr. Och vad är det egentligen som sker som får folk att tro att Bamse är feg? Bamses äventyr innehåller 8 olika berättelser om Bamse och hans vänner. Innehåller 3 CD, speltid ca 2 timmar.

Rekommenderad ålder: Från 3 år.

Våra kunder

tycker att den här produkten är:
0 omdömen Skriv vad du själv tycker om produkten