Fri frakt
Docka Unge Josh 36 cm
Docka Unge Josh 36 cm
Docka Unge Josh 36 cm
Docka Unge Josh 36 cm
Docka Unge Josh 36 cm

Fakta om Docka Unge Josh 36 cm

Varumärke Krabat Design
Artikelnr. PR17505
Passar ålder 3 - 8 år
Krabat Design

Docka Unge Josh 36 cm

259 kr
Slut i lager
Leveranstid: 1-4 Arbetsdagar
Fri frakt på denna produkt

Ungarna är våra populäraste dockor. Med ett runt ansikte och mild uppsyn tilltalar de både stora och små. Josh är mörkhyad med bruna ögon och hår. Hen har en mjuk, stoppad kropp med hårda armar och ben. Ej en blunddocka, säljs utan kläder.

Ca 36 cm lång.
Ålder: + 3 år pga små delar

Material & märkning: Dockan är gjord i vinyl/PVC och är CE-märkt, vilket garanterar att den uppfyller kraven i Leksaksdirektivet. Den innehåller inga otillåtna ftalater och ingen bisfenol. Det mjukgörande ämne som används i Unge-dockorna heter Hexamoll® DINCH. Kroppen är gjord i bomull med stoppning av polyester. Håret är nylon.

Tvätt: Handtvätt eller maskintvätt 30°C, använd tvättpåse vid maskintvätt. Dockans kropp och hår ska vara helt torrt innan den ges tillbaka till barnet. Kontrollera med jämna mellanrum att alla sömmar på dockan är hela så att barnet inte kan ta ut stoppningen.

Unge-dockan är oparfymerad. Det är annars väldigt vanligt att plast till dockor är parfymerad och eftersom våra oparfymerade dockor ibland förvaras tillsammans med parfymerade dockor hos tillverkaren innan frakt, kan det vara så att våra dockor har en svag doft av vanilj när de först packas upp, men den försvinner efter ett litet tag.

Våra kunder

tycker att den här produkten är:
0 omdömen Skriv vad du själv tycker om produkten